dinsdag 4 januari 2011

Tattoo-killer ondergedoken in België?

ANTWERPEN-De Belgische federale politie heeft gisterenavond op de openbare omroep een signalement verspreid van Eprhaim "Evert" Christiaan Sijahailatua, een van de vermeende tattoo-killers. Sijahailatua wordt verdacht van betrokkenheid bij een moordpoging in Amsterdam op 10 augustus 2010. Kennelijk zijn er aanwijzingen dat de tattoo-killer in België is ondergedoken. Ook Interpol heeft de verdachte op de lijst van voortvluchtingen geplaatst.

Het bericht luidt als volgt:


"Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een moordpoging in Amsterdam, afgelopen zomer. Op 10 augustus werd daar een man neergeschoten in zijn auto. Het slachtoffer werd onder vuur genomen vanuit een langsrijdende Volkswagen Golf TDI."

Er worden 4 mannen in verband gebracht met deze schietpartij. Drie van hen werden de volgende dag al aanhouden. De vierde man is nog voortvluchtig, maar zijn identiteit is wel bekend : Evert SIJAHAILATUA.
De drie mannen die gearresteerd zijn, hebben alle drie dezelfde tatoeage op hun rug : Chinese tekens die zoveel betekenen als 'wees daadkrachtig'. Mogelijk heeft ook Evert zo'n tattoo op zijn rug, maar dat is niet zeker.

De verdachte wordt nu internationaal opgespoord. Mogelijk leeft hij ondergedoken in ons land. 
Hebt u de voortvluchtige man gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan zeker contact op met de onderzoekers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Commentaar of kritiek is welkom, maar hou het beleefd. Scheldpartijen, beledigingen of bedreigende reacties worden verwijderd.