dinsdag 29 maart 2011

Piet Pfaff beschuldigt achterneef Janus Van Wesenbeeck van onderwereldmoorden

"Janus zit achter moord op Jo van Asten"

Geliquideerd: Jo van Asten
EINDHOVEN - Piet Pfaff, de beruchte Eindhovense crimineel die terechtstaat voor het neerschieten van zijn achterneef Janus van Wesenbeeck, heeft voor het hof in Den Bosch verklaard dat Janus betrokken was bij meerdere liquidaties in de onderwereld. "Janus zit achter de moord in 2008 op Jo van Asten. Hij was ook de betrokken bij de verdwijning van Frank van Koenendaal in Mexico", aldus Pfaff. "En ook ik stond op de dodenlijst van Janus."


Met zijn "onthullingen" wil Pfaff, een verre neef van de legendarische Belgische doelman Jean-Marie Pfaff, aantonen dat hij alle reden had om bang te zijn van Janus van Wesenbeeck, alias Harry Potter. Dat hij op 2 februari 2009 aan de Mc Donalds in Best het vuur opende op Janus, was een vorm van zelfverdediging. "Ik was bang om de volgende te worden", aldus Pfaff.
Piet Pfaff


Het is niet de eerste keer dat de naam van Janus van Wesenbeeck valt in verband met de moord op Jo van Asten, een crimineel uit het Brabantse dorpje Leende. Van Asten werd in 2008 dood teruggevonden in een bos bij Bergeijk. Enkele maanden voor de feitelijke liquidatie, was er ook al een poging om Van Asten op te blazen met autobom. In het wrak van de wagen vond de politie een gps-tracker, een apparaatje om wagens te localiseren. In het apparaat stak een sim-kaart die volgens de politie was opgeladen door Robert "Omar" Van Vroenhoven, de rechterhand van Janus van Wesenbeeck.
Janus van Wesenbeeck


De hamvraag is hoe Piet Pfaff kennis kan hebben over de vermeende betrokkenheid van zijn achterneef bij de liquidatie van Jo van Asten. Heeft hij de informatie van iemand uit de entourage van Janus, of heeft hij het enkele weken geleden vernomen uit de media.


Meer over het proces tegen Piet Pfaff leest u hier: http://www.omroepbrabant.nl/?news/152881952/Piet+Pfaff+Ik+stond+op+dodenlijst.aspx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Commentaar of kritiek is welkom, maar hou het beleefd. Scheldpartijen, beledigingen of bedreigende reacties worden verwijderd.