donderdag 22 maart 2012

MOORDZAAK DANNY GUBBELS

Opdrachtgever dodelijke schietpartij gearresteerd in Spanje


BREDA - De Spaanse politie heeft de vermoedelijke opdrachtgever van de dodelijke raid op het woonwagenkamp aan de Rijnauwenstraat, op 14 juli 2010 in Breda, opgepakt. Het gaat om een dertiger van Marokkaanse origine uit Amsterdam. Bij de brutale schietpartij kwam de 12-jarige Danny Gubbels, de jongste zoon van John Gubbels, de Brabander die wordt verdacht van grootschalige drugshandel. 

De aanhouding van hoofdverdachte dateert van het voorbije weekend. De Spaanse autoriteiten rekenden de man in op vraag van de Nederlandse justitie, met het oog op zijn overlevering naar Nederland. Eerder werden ook al twee Britten en een Nederlander in hechtenis genomen wegens betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij. De hoofdverdachte die nu in Spanje is opgepakt, zou de opdracht hebben gegeven om de woonwagen van de familie Gubbels onder vuur te nemen. De man zou met Gubbels een dispuut hebben gehad over een partij gestolen cocaïne. Het parket van Breda wil voorlopig geen commentaar kwijt over de nieuwe ontwikkeling in het onderzoek.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Commentaar of kritiek is welkom, maar hou het beleefd. Scheldpartijen, beledigingen of bedreigende reacties worden verwijderd.